Skip to main content

Hi lieve volgers

Ik ben momenteel 23 weken zwanger en ik voel dat kleine jongentje heel veel bewegen in mijn buik. Ik ben zo een meisje die heel graag zwanger is en geniet van ieder moment.

Dat hij veel plaats begint in te nemen is een feit. Mijn buik komt elke week bij, ik heb dan ook al enkele investeringen moeten doen in mezelf. (hah)

De grootste investering is toch wel de zwangerschapskledij. Ik heb enkele tips om stralend voor de dag te komen, ook als je zwanger bent!

Laat je zwangere buik zien

Leg de nadruk op je prachtige zwangere buik. Je kan zwangerschapskledij kopen als je er langer plezier van wilt hebben, zo zal je buik kunnen meegroeien in die kleding.

Momenteel kan ik nog een maatje groter kopen in gewone kledij. Maar ik denk dat ik dit niet lang meer zal kunnen volhouden.

Deze outfit shopte ik bij Vero Moda. De t-shirt is een Large, en de broek is maatje 38.

Normaal gezien heb ik een M of een 36.

Deze maxi dress shopte ik bij Close up, ipv een S een M.

Deze outfit shopte ik bij de Zalando, de rok is van Topshop.

Hier kan mijn buikje mooi in meegroeien.

Deze leuke jumpsuit is van “Mamalicious” bij Zalando. Opgelet jumpsuits zijn wel niet zo gemakkelijk als je veel naar het toilet moet gaan. Nu ja, voor een mooie outfit doen we alles hé 😉

Kies voor comfort

Koop kledij met stretch.

De online shop van Missy Empire heeft  veel keuze aan maxi en knit wear dresses. Opgelet dit is geen zwangerschapskledij, maar je kan een maatje groter kopen. Een buikje kan namelijk goed meegroeien in een kleedje.

Zwangerschapsbroek

Ik ben niet zo fan van zwangerschapsbroeken. Maar 1 à 2 broeken heb je wel nodig tijdens je zwangerschap. Ik kocht mijn broeken bij h&m.

Blijf sporten

De eerste drie maanden van mijn zwangerschap ging ik af en toe gaan fitnessen. Met de nadruk op “af en toe”. Ik was toen zeer moe, en ik vond niet altijd de moed om te gaan.

Momenteel heb ik mijn energie teruggevonden en ga ik 2 à 3 keer in de week gaan zwemmen. Ik zwem gewoon schoolslag, ongeveer 20 lengtes. Ik voel aan mijn lichaam dat dit echt deugd doet.

Waarom zwemmen?

Om tijdens de zwangerschap strak te blijven aan je billen!

Het kan pijnklachten verminderen.

Bewegen is gezond voor de bloedvaten van je baby!

Op zoek naar een badpak? Shop deze bij Zalando, La Redoute of Bol.

Online shops voor zwangerschapskledij 

www.asos.com

www.noppies.com

www.gebematernity.com

www.topshop.com

www.zalando.com

Brooke