Wie me volgt op Instagram zag dit al passeren in mijn stories.
Een romige pasta met Ricotta. Klinkt lekker, toch?
Ik heb dit gerecht al 100 keer gemaakt, en ik blijf het een topper vinden.
Als je dit gerecht maakt, laat me dan zeker weten wat je ervan vond.
Benodigdheden
2 kipfilets
3 stronken prei
250 g kastanjechampignons
25 cl room
250 g Ricotta
Kippenkruiden
Peper en zout
Handjevol spekjes
Bieslook om af te werken
Pasta
1 ajuin
Bereiding
Snipper de ui fijn. Bak deze op een zacht vuurtje in de pan.
Snij de prei en kastanjechampignons in kleine stukjes. Laat ze stoven samen met de ajuin.
De groenten geef je smaak door ze goed te kruiden. De kippenkruiden zorgen ervoor dat je straks een heel lekkere saus hebt.
Snij de filets in kleine stukjes.
Als de groenten zacht zijn, mag je de kleine stukjes vlees toevoegen, alsook de stukjes spek.
Als de kip zacht is, mag je de room en ricotta toevoegen. Werk af met peper, zout en kippenkruiden.
Dit is je saus.
Kook nu de pasta tot deze beetgaar is. En je kan aan tafel gaan!
Smakelijk