Skip to main content

Sinds de diagnose (leukemie) van Ralphje ben ik meer beginnen stilstaan bij ons leefmilieu, en welke invloed het heeft op onze gezondheid.

Waarom is Ralphje ziek geworden? Pure pech  zegt onze oncoloog.

Ik stel mij daar vragen bij, en ik geef toe dat ik naar antwoorden zoek.  Meer dan ooit ben ik plots bezig met het milieu en onze ecologische voetafdruk.

Het internet staat vol met artikels over microplastics en de gevolgen hiervan (kanker). Als Brauzz me dus vroeg om samen te werken, heb ik geen seconde getwijfeld.

Ik heb de wasstrips mogen testen, en momenteel zit ik nog lang niet door mijn voorraad heen. Ieder doosje is goed voor 32 wasbeurten. Volgens mij was ik met een standaard wasmiddel uit een  fles zo veel niet. Ik denk dat het mij uiteindelijk meer geld kan uitsparen op lange termijn.

Wat maakt deze wasstrips zo speciaal?

Het is een wasmiddel die vrij is van plastic, vegan, biologisch afbreekbaar en thuis geleverd wanneer jij dat wil.

Kan  ik er alle soorten stof mee wassen?

Ja, ook wol, zijde en kasjmier.

Mijn ervaringen

De wasstrips zijn gemakkelijk in gebruik. Geen geklieder met wasmiddel, en geen pmd afval meer.

Je hebt twee soorten wasstrips. Je hebt eentje die vrij is van geur. Persoonlijk ben ik van deze wasstrip minder fan. Ik heb de neiging om daar alsnog wasverzachter bij te doen zodat mijn was lekker ruikt.

De wasstrips met de zeebries geur ruiken echt zalig. Deze blijf ik dus zeker  bestellen. Voor mijn handdoeken gebruik ik steeds 2 wasstrips. Als ik ze nadien uit de kast neem, ruiken ze nog altijd zo goed! En dat is net wat ik zo fijn vind en waarom ik fan ben. 🙂

Ook benieuwd naar deze wasstrips? Met de code RALPH10 hebben jullie tot en met zondag 10 procent korting.

Ook loopt er een giveaway via mijn Instagram pagina: mama.van.ralph en brookeblogt.