You can find the English version below the Dutch one.
Hey lieve volgers!
Eerst en vooral wil ik jullie bedanken voor de 300 bezoekers per maand op mijn blog. Ik weet het is een begin, maar ik ben er al heel fier op!
Met dit warme, zeg maar “hete” weer heb ik alleszins geen zin om een warme maaltijd te eten. Daarom maakte ik de voorbije dagen veel koude gerechten.
Het volgende gerecht wil ik graag met jullie delen.
Ingrediënten
- kerstomaten, gehalveerd
- watermeloen, geschild, ontpit en in kleine blokjes
- feta
- basilicum en peterselie
- rode ui in stukjes gesneden
- makreelfilet
Dit gerecht is hydraterend, bevordert de spijsvertering en ondersteunt het zenuwstelsel.
Doe alle ingrediënten bij elkaar. Zorg ervoor dat de tomaatjes gehalveerd zijn en de ui in kleine stukjes is gesneden. Werk af met de makreelfilet.
Smakelijk!
Bron: Salad in a jar (Anna Helm Baxter)
Hey lovely followers
First of all, I want to thank you all for the 300 visitors a month on my blog. I know it’s a start but I’m very proud.
In this hot weather I don’t have much motivation to make warm meals. That’s way I’ve made a lot of cold dishes the past few days.
The next one I would like to share with you guys.
Ingredients:
- Cherry tomatoes cut in half
- Watermelon, pealed, stoned and sliced into little pieces
- Feta
- Basil and parsley
- Red onion sliced into little pieces
- Mackerel fillet
This dish hydrates, boosts the digestion and supports the nervous system.
Put all the ingredients together. Make sure you slice the tomatoes in half and the onion in little pieces. Finish the dish with the mackerel.
Enjoy your meal!